MTB

BICM MTB


I BICM kan du træne MTB hele året, hvad enten du er til "tons og trail-Blast-for-men" eller til en tur i fantastisk selskab med "Hyggeholdet"

Turene starter som regel ud fra hallen, men enkelte gange bliver der også arrangeret ture til spor væk fra Billund.

Vores "hjemmebane" må dog siges at være Frederikshåb og sporet i Grene Sande.


Når vi kører MTB er der flere indgangsvinkler. Nogle kører fordi de gerne vil vedligeholde formen hen over vinteren, mens andre kører fordi de gerne vil udvikle deres teknikker og blive motorisk bedre cykelryttere.

Med MTB-træningen er der mulighed for at træne det hele. Tekniktræning med fokus på balance og kundskaber på cyklen, men også benhårde intervaller hvor pulsen rammer toppunktet og sveden kommer frem under hjelmen.


I vinterhalvåret køres der med lys, og hvis man ikke har prøvet det før er det en super sjov oplevelse at drøne henad en skovsti med skyggerne  væltene frem alle steder. Her skærpes alle sanser virkelig.


MTB køres torsdag og søndag hele året.

Hvilket udstyr skal jeg anskaffe


Cyklen

Det er dig der sætter standarden. Vi har ingen forventninger til hvad du kommer på - men sørg dog for at cyklen kan klare strabadserne


Påklædning

Cykelbukser med pude for din egen skyld - og tøj der tåler snavs


Hvilket tempo bliver der kørt


i BICM kører vi sammen. Der er ingen som kører med ud, og bliver efterladt i skoven. Hyggeholdet kører så alle kan være med. For at følge med de øvrige hold skal du have en relativ god form.


Sikkerheden står i højsædet for os, og vi holder altid øje med om alle er med, og forstår at komme rundt i terrænet

Praktisk information


Når du kører med BICM vil det være fint om du medbringer følgende på turene:

 

  • Hjelm
  • Gode lygter i tilfælde af mørke
  • Ekstra slange
  • Pumpe eller CO2 patron
  • Mobiltelefon

OM KLUBBEN


Billund Cykelmotion tager udgangspunkt i cykelsporten på MTB og Racercykel, men med hovedformålet at skabe en hyggelig tilgang hvor alle kan være med.


Vi ønsker at så mange som muligt kan deltage i vores træninger, og vi skaber samtidigt mulighederne for, at motivere de motionister som ønsker at deltage i motionsløb, til at nå sine mål.

ABOUT BICM


Billund Cycling and Motion is a cycle sport club offering Mountain and Road biking, but our core purpose is to create an enjoyable experience that everyone can be a part of.


We strive to make our training accessible to as many people as possible, while at the same time creating possibilities, and motivation for competitive athletes, to reach their goals.

BANKFORBINDELSE

KONTAKT BICM


HANNE GRUE

T.  0045 20403855

E.  kasserer@bicm.dk

W. www.bicm.dk

Sparekassen Kronjylland

Reg. nr. 6235

Konto   0011474357

MobilePay 86694