Køreteknikker MTB

OM KLUBBEN

 

Billund Cykelmotion tager udgangspunkt i cykelsporten på MTB og Racercykel, men med hovedformålet at skabe en hyggelig tilgang hvor alle kan være med.

 

Vi ønsker at så mange som muligt kan deltage i vores træninger, og vi skaber samtidigt mulighederne for, at motivere de motionister som ønsker at deltage i motionsløb, til at nå sine mål.

KONTAKT BICM

 

HANNE GRUE

 

T. 0045 20403855

E. kasserer@bicm.dk

W. www.bicm.dk

BANKFORBINDELSE

Sparekassen Kronjylland

Reg. nr. 6235

Konto 0011474357

KØRETEKNIKKER MTB

MTB kørsel nedad

 

 

At køre nedad, kræver sin egen teknik. Rytterne i videoen herover viser hvorledes man med nogle simple teknikker klarer strabadserne.

MTB kørsel opad

 

 

Når vi skal køre opad, kræver det også teknik. Slappe af i armene, sidde rigtigt i sadlen, finde det rigtige gear etc. Se nogle tricks i videoen herover.

Køreteknik MTB

 

 

Generelt kræver kørsel på MTB visse teknikker, som der herover er vist et par eksempler på. Bla. hvor kigger man, hvor holder man og hvordan sidder man bedst på cyklen.

Sikkerhed på MTB

 

 

Om det er under træning på racer eller MTB, sætter vi sikkerheden i højsædet her i klubben. Denne video giver nogle tips til at justere hjelm, hvordan du kører og hvilket udstyr som kan være vigitigt at medbringe.